Дома > Тетово на дланка > Јадење и Пиење > Рај за гурмани>

Сите тетовски ресторани

 

0-9

3 Треши

адреса: Илинденска 4, Тетово

телефон: (044) 336 947

3 Фенери

адреса: Блок 8, Тетово

телефон: (070) 259 778

3 Фенери

адреса: Нов трговки центар кат 1 лок.52, Тетово

телефон: (070) 757 342

3 Фенери

адреса: Дервиш Цара 8, Тетово

телефон: (044) 335 514

 

 

 

А

Агрополог

адреса: с.Желино

телефон: (044) 378 384

услуга: Рдр (маркет, бензинска пунпа)

Амазон

адреса: Нов трговски центар кат 1 лок.59, Тетово

телефон: (044) 331 138

услуга: РП , К

Амазон 2

адреса: ТЦ Ловец лок.98, Тетово

телефон: (044) 338 149

услуга: Р , П , К

Антика

адреса: Комплекс Базар, Тетово

телефон: (044) 341 039

услуга: Р

Арби

адреса: Илирија 84, Тетово

телефон: (044) 335 616

услуга: Р , П

Арра

адреса: Вон-Вардарска 13, Тетово

телефон: (044) 346 222

услуга: Р , Св 

Аљби ААБ

адреса: Тетово

телефон: (044) 331 067

услуга: Р

 

 

 

 

  • tweeterIcon
  • facebookIcon

 

Легенда:

 

Скратениците во делот Услуга го означуваат следното:

     

  • Р - ресторан
  •  
  • П - пицерија
  •  
  • К - кафе бар
  •  
  • Св - сала за свадби
  •  
  • Сен. - сендвичара
  •  
  • др. - други услуги
Детална прогноза
weather icon
  • макс:
  • мин:
weather icon
  • макс:
  • мин: