Нoв спот на Ристе

Ексклузивецот на План Б продукција – Тетовчанецот Ристе Тевдоски, овој вторник во скопското Red Caffe го промовираше својот најнов спот за песната Ти, која ја исполни на последното издание на Oхрид-фест.

Песната ја потпишуваат Владимир Дојчиновски и Огнен Неделковски, додека спотот го режираше Дарио Јанковиќ.
Се снимаше цели 14 часа на Преспанско Езеро, и за прв пат во Македонија се снимаше со камера под вода.

Гледај овде најновиот спот на Ристе:
http://www.youtube.com/watch?v=e56qyWvbfhw

Групата ‘Го љубим Тетоо’ како медиумски спонзор и понатаму активно ги следи сите активности на тетовските пеачи.

ПС: Оваја порука је подплатена реклама со еден џин-тоник од Ристета ;))

Нoв спот на Ристе


назад
  • tweeterIcon
  • facebookIcon
Детална прогноза
weather icon
  • макс:
  • мин:
weather icon
  • макс:
  • мин: