Дома > Тетово на дланка > Јадење и Пиење > Најдобри Кафиќи/Барови>

Најдобрите места за Пијачка и Забава

Подолу е деталната листа на најдобрите кафиќи и барови во Тетово - места за дружење, забава и пијачка со пријателите.

Подредени се како топо-листа според последниот традиционален избор за Најдобар локал во Тетово (види го изборот и анкетата ОВДЕ). 

# 1 - Избор на Тетовчани

   

 Madison launge bar

адреса: Б.Кидрич - бб, Тетово

телефон: (044)

формирано: 26. дек. 2000

веб: /

     

# 2 - Избор на Тетовчани

   

 Punto Verde

адреса: Б.Кидрич - бб, Тетово

телефон: (044)

формирано: 26. дек. 2000

веб: /

     

# 3 - Избор на Тетовчани

   

 Image cafe

адреса: J.Сандански - бб, Тетово

телефон: (044) 330 440

формирано: 26. дек. 2000

веб: imagecafe.com.mk

     

# 4 - Избор на Тетовчани

# 5 - Избор на Тетовчани

# 6 - Избор на Тетовчани

 

Amnesia caffe

адреса: Б.Кидрич - бб, Тетово

телефон: (044)

 

Bugatti business club

адреса: С.Пинџур - бб, Тетово

телефон: (044)

 

City caffe

адреса: Б.Кидрич - бб, Тетово

телефон: (044)

     

# 7 - Избор на Тетовчани

# 8 - Избор на Тетовчани

# 9 - Избор на Тетовчани

Bаckstage

адреса: И.Р.Лола - бб, Тетово

телефон: (044)

 

Аlo Alo caffe

адреса: 133 - бб, Тетово

телефон: (044)

 

OK caffe

адреса: J.Сандански - бб, Тетово

телефон: (044)

     

# 10 - Избор на Тетовчани

# 11 - Избор на Тетовчани

# 12 - Избор на Тетовчани

Versus club

адреса: J.Сандански - бб, Тетово

телефон: (044)

 

Blic caffe

адреса: JНА - бб, Тетово

телефон: (044)

 - затворено -

Rock caffe

адреса: Д.Г.Кара - бб, Тетово

телефон: (044)

     

# 13 - Избор на Тетовчани

# 14 - Избор на Тетовчани

# 15 - Избор на Тетовчани

 

Maestro

адреса: J.Сандански - бб, Тетово

телефон: (044)

 

Fashion caffe

адреса: J.Сандански - бб, Тетово

телефон: (044)

 

 

(c) Дарко Гавровски, 2010

  • tweeterIcon
  • facebookIcon
Детална прогноза
weather icon
  • макс:
  • мин:
weather icon
  • макс:
  • мин: