Дома > Тетово на дланка > Ноќен живот > Навики на тетовчани>

 Навики на Тетовчани

Тетовчани имаат чудни табиети за излегување. Секоја прилика се користи за пиење утринско кафе (дури и ако мора да се побегне од работа), а ова е задолжителен ритуал особено сабота и недела после 12:00. Тоа не се пропушта, а многумина ќе ви кажат дека во Тетово дневната шема е многу подобра од ноќната.

А ноќната? Тетово веќе со години или кубури со една или воопшто нема дискотека (како моментално), па вие после 01.00 и нема каде особено да ја продолжите вечерта. Сепак Тетово има убаво уредени барови и ноќни клубови кои вреди да се посетат, а работаат и се полни секоја вечер - особено за викенд.

Подолу е листата на местата кои моментално постојат во Тетово и Тетовчани ги преферираат за пиење утринско кафе или за ноќна шема. Наредени се според резултатите на анкетата за Најдобра услуга во Тетово за 2009 (види ги овде деталните резултати од таа анкета)

 

 Madison Launge Bar

линк: http://www.madison.mk


 Punto Verde Cafe       

 


 Image Cafe

 линк: http://imagecafe.com.mk/


 Amnesia Club

 


 Bugatti Night Bar

 

 City Cafe

 

 Backstage

 

 Alo Alo Cafe

 

 ОК cafe

 

 Versus Club

 

 Blic cafe

 

 Rock Club

 

 Maestro cafe

 

 Fassion cafe

 

 

 

  • tweeterIcon
  • facebookIcon
Детална прогноза
weather icon
  • макс:
  • мин:
weather icon
  • макс:
  • мин: