Најголемиот Трговски центар во Македонија

Најголемата инвестиција во Тетово досега – PLAZA TETOVO - најголемиот трговски центар во историјата на Македонија: 7 пати поголем од Рамстор у Скопје и 3 пати поголем од досега најголемиот (Трговскиот центар на Веро карши Народна Банка у Скопје).

Ексклузивно: Погледни го деталниот комплетен 3D приказ на целиот комплекс:

 

Се работи за Унгарска инвестиција која после долг скрининг го одбра баш Тетово како најпогодно во Македонија. Најголема приватна инвестиција во историја на Тетово од вкупно дури 18.милиони евра! Половина од локалите веќе се продадени и изнајмени, а изградбата ќе почне оваа есен.

Местоположба: Кај Тетово Табак (меѓу монопол и пругата) со влез и од кај монопол (ул.М.Тито на излез кон Скопје - пред подвожњакот) и одпозади од кај градската автобуска станица.

Централна позиција резервирана за мега-маркет н а Туш, а веќе се уплатени и локали на светски оригинални брендови како: Timberland, Geox, Bata, Diesel. Ексклузивно дознаваме дека познатата марка на облека ТРУСАРДИ, ЗАРА и МАНГО деновиве договатаат свои локали.

Најбитно: Нови 400 нови работни места само за Тетовчани! – огласите ексклузивно ќе ги објавам на оваа страница.

Низ бројки:

 • Површина: - неверојатни 34.000 м2
 • Самиот објект: 22.000 м2
 • Локали: 16.000 м2
 • Вкупно 120 локали
 • Вкупно 550 паркинг места
   

Погледни ја официјалната веб страница - plazatetovo.com.mk

Економски бројки и инвеститори: Читај ОВДЕ...

Погледнија рекламата за PLAZA TETOVO:

 • tweeterIcon
 • facebookIcon
Детална прогноза
weather icon
 • макс:
 • мин:
weather icon
 • макс:
 • мин: