Дома > Тетово на дланка > Туризам > Каде да се сместите>

Сместување / Ноќевање во Тетово

Тетово нуди неколку средени места за сместување. Подолу ви ја нудам најдеталната листа на гарантирани и проверени Места за Сместување во Тетово.

Види овде: Сместување на Ски Центарот Попова Шапка...

Доколу знаете уште, додадетете места за сместување и задолжително тел.контакт (особено за поевтини приватни преноќишта), во делот Коментари на дното на странава:

Хотели

Македонија (Лираку)

 • адреса: Булевар М.Тито (Илирија) бр.10, гр.Тетово
 • локација: Во строгиот центар на градот.
 • Телефон за резервации: (044) 338-578

Тиволи

 • Капацитет: 30 соби (1 еднокреветна, 15 двокреветни, 3 трокреветни, 5 Senior апартмани, 1 Претседателски апартман, 1 Royal Апартман), Сите опремени со интернет, сателитска тв, мини-бар, клима и др.
 • Цена на најевтино ноќевање:  45 €  (а, најскапо 1 ноќевање - во Кралски Royal Апартман - 180 € )
 • адреса: Булевар М.Тито (Илирија) бр.10, гр.Тетово
 • локација: Во строгиот центар на градот.
 • Телефон за резервации: (044) 338 578;  352-370
 • Интернет страница: tivoli.com.mk

 

Мотели

Бева Ауто

 • адреса: Илинденска ББ, гр.Тетово
 • локација: Во близина на центарот на градот, на патот кон Гостивар
 • Телефон за резервација: (044) 347-453

Емка

 • Капацитет: 40 соби (соби, апартмани и луксузни студија). Сите опремени со интернет, сателитска тв, мини-бар, клима и др. Дополнително фитнес/теретана и сауна.
 • Цена на најевтино ноќевање:  40
 • адреса: Илинденска ББ, гр.Тетово
 • локација: Во градот, на патот кон Гостивар, во близина на Штуловиот Универзитет
 • Телефон за резервација: (044) 331-145;  335-704
 • Интернет страница: emka.com.mk

Еуро Петрол

 • адреса: Илинденска ББ, гр.Тетово
 • локација: Во градот на патот кон Гостивар.
 • Телефон за резервација: (044) 336-422;  211-075

Петрол Компани

 • Капацитет: 3 апатмани и 11 соби (2 еднокреветни, 8 двокреветни, 1 трокреветна). Сите опремени со интернет, сателитска тв, мини-бар, клима и др.
 • Цена на најевтино ноќевање:  40
 • адреса: Студена Вода ББ, Тетово
 • локација: Надвор од градот, на 3 км од центарот, на автопатот кон Скопје.
 • Телефон за резервација: (044) 378-100
 • Интернет страница: petrolcompany.com.mk

Ата Петрол

 • адреса: Автопат Скопје-Гостивар, Заобиколница Тетово
 • локација: Надвор од градот, на самиот автопат
 • Телефон за резервации: (044) 333-028

Нептун Петрол

 • адреса: автопат Тетово-Гостивар
 • локација: надвор од градот на околу 3 км од центарот, на самиот автопат кон Гостивар
 • Телефон за резервации: (044) 366-599
 • Интернет старница: neptunpetrol.com

 

Приватно Сместување

наскоро надополнето со податоци...

 

Бесплатно Ноќевање - Повелете !

Социјалната група Hospitality Club, брои над 45 членови кои се од Тетово, и кои радо ќе ве пречекаат, рашетаат низ Тетово и дури ќе ви понудат сместување во нивните домови.

Ова само ја докажува големата гостопримливост на Тетовчани.

Влезете на подолната страна, зачленете се е побарајте ги Тетовчаните кои ви го нудат од сè срце нивниот топол дом на преспивање, секогаш кога ќе посакате да го запознаете Тетово вистински и со нови пријатели:

HostitalityClub.org

.

 • tweeterIcon
 • facebookIcon
Детална прогноза
weather icon
 • макс:
 • мин:
weather icon
 • макс:
 • мин: