Gavrohttp://gavro.makveb.comGavroCopyright 2009 GavromkRaveBox RSS Generator 1.060празникот БАЛАКЛИЈА У Тетовоhttp://gavro.makveb.com/default/news_nd1368052385986.aspxNewsТетовските Песни за ЛАЗАРЕhttp://gavro.makveb.com/default/news_nd1366970738324.aspx26.04.2013 - Свите Тетосќи песње што се поа за ЛАЗАРЕNews124 години од раѓањето на БЛАГУЊА - ДЕЈЧЕ ПОЖАРАНЧЕhttp://gavro.makveb.com/default/news_nd1365881450239.aspx11.04.2013 - Роденден на најпознатата и најопеана Тетовска УбавицаNewsПрва Листа на сите Тетовски Градоначалнициhttp://gavro.makveb.com/default/news_nd1365538465105.aspx09.04.2013 - Прва Листа во историјата: сите 27 Градоначалници (преседатели на општина) на Тетово во рамките на самостојна Македонија од 1944 до денесNewsМистерија: исчезнатите слики од Старо Тетово !?http://gavro.makveb.com/default/news_nd1364582072018.aspxКаде мистериозно исчезна најголемата колекција на слики од Стари Објекти од Тетово - која ја поседуваше заводот Комуна Проект ???NewsФотографии: Пронајден загубениот Крст од 1941 за Тетовските Водициhttp://gavro.makveb.com/default/news_nd1358795888728.aspxЕксклузивно: Фотографии и Историјат за крстот кој се загинал при последното фрлање во тетовска река во 1941, бил пронајден во 1971/72, а денес прв пат во историјата се преставува Јавно на медиумNewsХУРЕМ виновна за постоење на Тетовското Теќе !?http://gavro.makveb.com/default/news_nd1358696494129.aspxЕксклузивно: Поврзаноста на основачот на Тетовското Теќе со царскиот двор на СУЛЕЈМАН ВЕЛИЧЕНСТВЕНИОТNewsВиди ги сите досегашни вести од ‘Го љубим Тетоо’...http://gavro.makveb.com/default/news_nd1265470857676.aspxNewsГадафи - Тетовски зет !!!http://gavro.makveb.com/default/news_nd1298933153222.aspx28.02.2011. - ЕКСКЛУЗИВНО: Сопругата на Гадафи по потекло од тетовскотo село ПоројNewsТетовчани на Евровизијаhttp://gavro.makveb.com/default/news_nd1296579319345.aspx26.01.2011. - 2 Тетовски песни на македонскиот избор за Песна на ЕвровизијаNews